OM KONKURRANSEN

Om konkurransen

U-Go er i gang fra og med 3. mai 2018! Fra da frem til 31. mai
kan din klasse vinne premier ved å ha en aktiv skolevei!
Bruk appen U-Go til å registrere en aktiv skolevei!


Hvem kan delta?

Alle ungdomsskoleklasser i Norge kan delta i konkurransen — klassen er laget!


Hva skal du gjøre?

1. Last ned appen U-Go og/eller logg inn på denne nettsiden.

2. Bruk appen når du går, sykler, skater, sparkesykler eller beveger deg aktivt til og fra skolen.

P.S. Hvis du glemmer å bruke appen en gang eller ikke har smartphone kan du registrere at du har beveget deg til og fra skolen på brukeren din på denne siden - logg inn ved å bruke samme brukernavn og passord som på appen, eller opprett din bruker her.


Hva kan du og din klasse vinne?

Les alt om de kule premiene her!


HVordan KAN DIN KLASSE VINNE?

Hver deltaker kan få opp til 4 poeng hver dag. Man får 1 poeng ved å bruke reise- veien sin aktivt, og beveger man seg over 500 meter får man 2 poeng.  Eks.: Hvis man sykler 500 meter til skolen og 500 meter tilbake, får man full pott den dagen. Det er klassens poenggjennomsnitt som gjelder i konkurransen om premiene. 

Alle klasser som i snitt oppnår 30 poeng eller har 5 aktive deltakere i løpet av kampanjeperioden er med i trekningen av hovedpremiene! Alle klasser som i snitt oppnår 60 poeng er med i trekningen av en ekstra overraskelse!  Det trekkes også premier hver uke!


Bor du veldig nærme eller veldig langt fra skolen?

Om du bor nærme skolen kan du gå en liten omvei så du kommer deg over 500 meter og slik få maks poengsum! Men husk at så lenge du beveger deg aktivt vil du kunne hjelpe klassen å samle poeng - litt aktivitet er bedre enn ingenting! Bor du langt i fra og må ta buss, trikk, t-bane eller tog? Hva med å gå av en stasjon før du må og gå resten av veien og på den måten sanke poeng?Les mer om:

Hvordan poengreglene i kampanjen er her, om premiene her, om hvordan du deltar her, om våre samarbeidspartnere her og om personvern og brukervilkår her.
Powered by: Bloc